Annons
Annons

Erik Broms

Marie Serneholt och Andreas Wilson är årets affischnamn för MQ:s julkampanj. Klädkedjan har sedan ett par år tillbaka framgångsrikt använt sig av konceptet ”MQ of Sweden” och bland andra modeller som Peter Forsberg, Carola och Darin.

– Årets kampanj är en Moulin Rouge-inspirerad musikalduett mellan mig och Andreas, säger Marie Serneholt. Och den är så sjukt snyggt gjord. Jag är den vackra flickan på slottet och han är en fattig betjänt.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Och jodå – vi får varandra till slut.

Reklamfilmen är regisserad av Jonas Åkerlund.

mq3

– Det coola är att den här duetten är typ första gången Andreas faktiskt sjunger i offentliga sammanhang, fortsätter Marie. Och jag måste säga att jag blev riktigt överraskad när jag först hörde honom. Han är grym!

mq2

mq4

Daniel Kjellsson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar