Annons


RÅD

Lås dörren när du har en trekant
1_californicationSERIE Californication

TV4, torsdagar 22.35


I det klassiska avsnittet The devil’s threesome övertalas vår favoritfuckup Hank Moody av sin agent Charlie att ställa upp på en trekant med en het gyminstruktör. Hank säger motvilligt ja, på ett villkor: ”Jag vill inte se din kuk i närheten av mig.” Precis när det hela kulminerar i en spektakulär fontänorgasm (”Dude, she’s gonna blow!”) kliver en måttligt förtjust duo – Moodys ex-sambo Karen och Charlies fru Marcy – in i rummet.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Slutresultat: vilt gräl ute på gatan, komplett med dåliga ursäkter och killarna endast iförda lakan…

RÅD Ifrågasätt aldrig konceptet monogami inför din blivande fru
1_californicationSERIE Tell me you love me
Canal+, fredagar 22.00

Redan i upptakten av HBO:s hyllade och gripande relationsserie går den idealistiske Hugo på en bekant pump: han frågar fästmön Jamie om hon verkligen tror att de aldrig kommer att vilja ligga med andra igen. Inte ens ångande försoningssex mot kylskåpet hjälper – Jamie vägrar släppa grodan. ”Jag tänkte bara att vi kunde börja äktenskapet med att vara ärliga om allt”, försöker Hugo. Väntat kompromisslöst svar: ”Jag vill inte starta ett äktenskap med någon som säger att han ska vara otrogen!”

RÅD Ta det lugnt med kärleksförklaringarna om du är på maskerad
1_californicationSERIE Gossip girl
Kanal 5, tisdagar 20.00

Den unga Manhattaneliten har maskeradbal. Nate bekänner sina känslor för den han tror är Serena: ”Jag vet att vi båda bryr oss om Blair (Nates flickvän och Serenas bästis)… men jag har inte kommit över dig.” Problemet: Serena har tidigare bytt outfit med Jenny Humphrey, lillasyster till Serenas kille Dan. Jenny springer iväg – och snart är hemligheten ute. Synd för Nate. Han är ju seriens verkliga good guy, inte den äckligt brådmogne (och bara skenbart vidsynte) Dan…

RÅD Inled inte affärer med prostituerade transor
1_californicationSERIE Dirty sexy money
Kanal 5, torsdagar 21.00

Politiska påläggskalven Patrick Darling, stabilt spelad av William Baldwin, har det mest komplicerade relationslivet av alla i Dirty sexy money (svensk premiär 10 april). Han är inte bara otrogen – han är det med något karriärmässigt så olämpligt som en reslig, prostituerad transvestit. Patrick har inte ens vett att göra slut själv, utan ber familjeadvokaten Nick (Peter Krause) göra det. Med en hålla-tyst-muta som bonus. Nick vägrar: ”No, I’m not gonna go into a hotel and give a trannie hooker a check!”

MARKUS KYLÉN

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar