Annons
Annons

Skidmode i toppform

Den här vintern presenterar Peak Performance inte bara en utan två helt nya linjer i toppsegmentet. Heli Line är en kollektion som riktar sig till offpiståkare med höga krav på funktion och passform. Supreme är en mer sofistikerad linje med högre modegrad – ”som man vill se ut på lyxiga vinterresorts i Sydeuropa".

joel

Den här vintern presenterar Peak Performance inte bara en utan två helt nya linjer i toppsegmentet. Heli Line är en kollektion som riktar sig till offpiståkare med höga krav på funktion och passform. Supreme är en mer sofistikerad linje med högre modegrad – ”som man vill se ut på lyxiga vinterresorts i Sydeuropa".Den här vintern presenterar Peak Performance inte bara en utan två helt nya linjer i toppsegmentet.

Heli Line är en kollektion som riktar sig till offpiståkare med höga krav på funktion och passform. Skalplaggen består av 3-lagers Gore-tex och så kallad ”body mapping” där membranen är förstärkta på de ställen man behöver mer värme mot kroppen.

Annons

Här finns även funktionella dunjackor och Primaloft-jackor för isolering.

Supreme är en mer sofistikerad linje med högre modegrad – ”som man vill se ut på lyxiga vinterresorts i Sydeuropa”. Den har en skräddad passform och exklusiv look men använder även tekniska lösningar som boddy mapping och stretch för maximal komfort.

Produkterna är högt prissatta: skaljackan Heli Alpine kostar till exempel 6 500 kronor, och en lätt och smidig dunjacka från Supreme-linjen 5 000 kronor.

Daniel Lindström

 

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar