Hoppa till innehåll

Skorna som är helt ekologiska

Johan Hurtig Wagrell

Heja miljön, säger Marc O’Polo och lanserar en kollektion med skor som är helt ekologiska. Gjorda i ekologisk bomull, naturlig gummi och helt utan användning av kemiska produkter, garanteras att dojjorna är producerade utan att någon miljöförstöring skett. Öljetterna för snörena är tillverkade av nickelfri mässing och snörändarna av nedbrytbara bioplaster. Lådan är gjord i … Continued

Heja miljön, säger Marc O’Polo och lanserar en kollektion med skor som är helt ekologiska. Gjorda i ekologisk bomull, naturlig gummi och helt utan användning av kemiska produkter, garanteras att dojjorna är producerade utan att någon miljöförstöring skett. Öljetterna för snörena är tillverkade av nickelfri mässing och snörändarna av nedbrytbara bioplaster. Lådan är gjord i återvunnen kartong.

Äntligen skor du kan gå i med gott samvete. Enda nackdelen: risken för skoskav är precis samma som på andra skor. Du köper dem via webbshoppen till priset 649 kronor.

Johan Hurtig

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.