Annons

Programledaren Hannah Widell hjälper dig att göra slut – för gott.

Ditt ex behöver inte gå så långt som att koka kaniner för att klassas som efterhängsen. Bara för att din före detta flickvän har svårt att släppa greppet ska du inte behöva drabbas. Programledaren Hannah Widell vet hur du gör slut så att du slipper en stalker. ”Everything ends badly, otherwise it wouldn’t end”, skaldade Tom Cruise i 80-talsklassikern Cocktail. Ett av Hannah Widells favoritcitat när det gäller förhållanden.
Hannah Widell vet hur en tjej tänker när du gör slut och hon inte vill släppa dig.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

1. Var rak
– Gör slut ordentligt! Säg inte att du ”måste vara ensam ett tag” eller ”jag är inte redo, just nu”. Säg att det är slut och inget annat.

2. Pausa
– Ta en lång paus när ni inte hörs av alls. Att göra slut är som att mista en familjemedlem. Du och hon måste få sörja ett tag för att vara redo att gå vidare senare.

3. Återlämna prylarna
– Lämna tillbaka alla hennes grejer. Då slipper hon ha en ursäkt att ringa dig. Ge henne de saker hon vill ha så slipper ni börja bråka och ha en massa onödig kontakt. Behåll däremot presenterna du fått av henne.

4. Erkänn snedsteg

– Okej, du har ringt henne på fyllan eller till och med haft sex med henne. Om du efteråt ångrar dig så är det ett tecken på att du inte vill vara ihop med henne. Nu måste du vara tydlig mot henne och säga att det bara var en engångsgrej och inget annat.

5. Var otäckt ärlig

– Om hon efter några månader fortfarande inte har släppt greppet så finns det en sak som alltid funkar. Säg ”Jag tycker om dig men jag älskar inte dig”. Då kan hon inte analysera eller hoppas mera. Om du inte är så tydlig riskerar du att missförstås eftersom tjejer analyserar allt killar säger.

6. Undvik henne
– Om du vet att hon har det jobbigt att komma över dig, se till att inte gå på ställen där ni riskerar att stöta ihop. Ge henne det utrymmet, det är ju bevisligen hon som lider mest just nu.

7. Be henne söka hjälp
– Om ditt ex verkligen inte kan släppa taget, säg: ”Jag tycker om dig så mycket så jag tycker att du borde gå i terapi för att bli kvitt tankarna på mig”.

8. Prata med familjen

– Om hon ändå inte släpper dig så är sista utvägen att prata med hennes familj. Berätta om din situation och att ditt ex behöver stöd och professionell hjälp.

Daniel Frodin

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar