AnnonsFör alla som inte orkar läsa nästan 600 sidor om porrikonen Jenna Jameson listar Café fem spektakulära fakta ur självbiografin How to make love like a porn star.

1. JENNA HAR HAFT BETYDLIGT FLER ÄLSKARE PRIVAT ÄN PÅ FILM
Jameson skriver att hon haft sex med någonstans mellan 60 och 80 män och kvinnor. En klar majoritet av dessa har inte varit motspelare i en porrfilm.

2. NICOLAS CAGE VAR JAMESONS STAMMIS
Hollywoodstjärnan var en av Jamesons stamkunder när hon jobbade som strippa i Las Vegas.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

”Han luktade skumt, lite som en uteliggare… Jag älskade att dansa för honom, han visade alltid respekt, men jag förstod aldrig varför han kom dit. Vad jag än hittade på så tittade han aldrig på mig medan jag dansade.”

3. JAMESON KNARKADE NÄSTAN IHJÄL SIG
När hon var 20 år vägde Jameson 40 kilo – en effekt av hennes drogmissbruk. En gång överdoserade hon på smärtstillande medicin. ”Jag vet inte hur länge jag låg och pendlade mellan medvetslöshet och vaket tillstånd. Det var mer än ett dygn och mindre än fyra.”

4. JAMESON HATAR ATT GOSA…
När Jenna en gång låg med Mötley Crües trummis Tommy Lee, efter att ha poppat en näve painkillers, svimmade hon. När hon vaknade till liv höll Lee fortfarande på. Jameson svimmade igen – och när hon vaknade nästa gång låg Lee och kramade henne i sömnen. Då reste hon sig omedelbart och gick.

5. MEN MARILYN MANSON ÄLSKAR DET!
När USA:s två minst moraliska kändisar skulle ha sex väntade sig Jameson en orgie i snusk – men fann i stället att Manson var en ytterst öm älskare. ”Vi tog ett bad och han tvättade mig från topp till två… Sen gav han mig oralsex i nästan en timme.” Efteråt ville Manson att de skulle stanna i sängen och kramas. Det ville inte Jameson. ”Jag låg kvar ett tag och lät honom prata om religion. Sen smet jag.”

Daniel Kjellsson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar