Sno rock’n’roll-stilen från glödheta Harry Styles

Även om One Direction inte är kända för tuff musik så håller Harry Styles rock'n'roll-fanan högt. Vi samlar ihop plaggen du behöver för att sno Harry Styles trendiga look.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-10-12 14:45  |  Lästid: 2 minuter

Att Harry Styles är en av samtidens hetaste stilikoner är det nog få som har missat. Med ett utseende som en ung Mick Jagger och en stil som…en ung Mick Jagger har han länge burit en uppdaterad rock’n’roll-stil som flörtar med 70-talets mest dekadenta och sexiga mode. En stil som den nyblivna solostjärnan bär upp väl.

anotherman

Styles, som nyligen var med på omslaget till hippa magasinet Another Man, bär ofta smala jeans instoppade i motorcykelboots, tillsammans med löst sittande skjortor. Favoriter är klassiska rock’n’roll-attribut som mönstrade sidenskjortor, scarves och hatt.

gq-harry-styles-spotted-shirt
8905_1

Skjorta från L’Homme Rouge.

Ett av de återkommande stilgreppen Harry Styles har använt sig av är den mönstrade kostymen. Den kanske är lite väl svår för gemene man, men faktum är att en lite mer vågad kostym ändå kan vara ett bra köp då man ofta kan använda kavajen och byxorna var för sig, tillsammans med en lite mer nedtonad outfit i övrigt.

6621528-1-black

Mönstrad kostym från Noose & Monkey. 

One Direction-stjärnan var även tidigt ute med mockajackan med shearlingkrage, som han här matchar med ett par chelseaboots i samma nyans. Kanske inte det smartaste valet i höstrusket, men absolut det snyggaste.

GettyImages-460740966
large

Shearlingjacka från Lexington och sweatshirt från Calvin Klein

Ett enkelt sätt att ge en outfit lite slarvig rock'n'roll-feeling är att slänga på en mönstrad scarf som får hänga och slänga runt halsen.

711b738f81f6176f276083695762699d
scarves

Scarves från Eton, Eton och Our Legacy.

Alla plagg i den här artikeln är utvalda av Café och länkas till återförsäljarna via tjänsten Apprl.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-04 21:57