Annons

Sno rock’n’roll-stilen från glödheta Harry Styles

Även om One Direction inte är kända för tuff musik så håller Harry Styles rock'n'roll-fanan högt. Vi samlar ihop plaggen du behöver för att sno Harry Styles trendiga look.

Tom Cehlin Magnusson
Sno rock'n'roll-stilen från glödheta Harry Styles

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Att Harry Styles är en av samtidens hetaste stilikoner är det nog få som har missat. Med ett utseende som en ung Mick Jagger och en stil som…en ung Mick Jagger har han länge burit en uppdaterad rock’n’roll-stil som flörtar med 70-talets mest dekadenta och sexiga mode. En stil som den nyblivna solostjärnan bär upp väl.

Annons

anotherman

Styles, som nyligen var med på omslaget till hippa magasinet Another Man, bär ofta smala jeans instoppade i motorcykelboots, tillsammans med löst sittande skjortor. Favoriter är klassiska rock’n’roll-attribut som mönstrade sidenskjortor, scarves och hatt.

Gilla Cafe.se på Facebook

gq-harry-styles-spotted-shirt

8905_1

Skjorta från L’Homme Rouge (reklamlänk via Apprl) .

Ett av de återkommande stilgreppen Harry Styles har använt sig av är den mönstrade kostymen. Den kanske är lite väl svår för gemene man, men faktum är att en lite mer vågad kostym ändå kan vara ett bra köp då man ofta kan använda kavajen och byxorna var för sig, tillsammans med en lite mer nedtonad outfit i övrigt.

6621528-1-black

Mönstrad kostym från Noose & Monkey.  (reklamlänk via Apprl)

One Direction-stjärnan var även tidigt ute med mockajackan med shearlingkrage, som han här matchar med ett par chelseaboots i samma nyans. Kanske inte det smartaste valet i höstrusket, men absolut det snyggaste.

GettyImages-460740966

large

Shearlingjacka från Lexington (reklamlänk via Apprl) och sweatshirt från Calvin Klein (reklamlänk via Apprl)

Ett enkelt sätt att ge en outfit lite slarvig rock’n’roll-feeling är att slänga på en mönstrad scarf som får hänga och slänga runt halsen.

711b738f81f6176f276083695762699d

scarves

Scarves från Eton (reklamlänk via Apprl) , Eton (reklamlänk via Apprl) och Our Legacy (reklamlänk via Apprl) .

 

Alla plagg i den här artikeln är utvalda av Café och länkas till återförsäljarna via tjänsten Apprl.

 

Annons

Dela (14)
Tweeta

Annons


Laddar