Hoppa till innehåll

Harry Styles stal showen på Victoria’s Secret-visningen

Martin Hansson

Musikern Harry Styles visade att han inte bara är välklädd – han kan kan dansa också – under Victoria’s Secret Fashion Show 2017.

På måndagskvällen var det dags för den välkända Victoria Secret-visningen, på Mercedez-Benz Arenan i Shanghai. Även om det var modeller som Elsa Hosk, Adriana Lima och Bella Hadid som hade största fokus, stal musikern Harry Styles en stor del av rampljuset med sina uppträdanden. Styles framförde hits som ”Only Angel” och “Kiwi”, och bjöd på en dans som direkt blev en snackis i sociala medier, samtidigt som supermodellerna kom ut på catwalken i glittrande outfits.

Funny, this is how I dance to Harry Styles too #VSFashionShow pic.twitter.com/COtTa5E3tN

— Sally Holmes (@sallyholmes) 20 november 2017


Harry Styles befäste samtidigt sin titel som en av världens bäst klädda män, vilket han ofta omnämns som i prestigefyllda magasin som GQ och Vogue.

Harry Styles Victoria Secret 2017

Styles bar en dubbelknäppt Gucci-blazer med en smal passform, skippade slipsen och lät istället fokus hamna på den bubbelgumsrosa skjortan. Vi är vana vid att se Styles i spetsiga mockaboots – inte allt för sällan signerade Saint Laurent – men denna gång valde han istället Guccis trendiga horsebit-boots.

Harry Styles Victoria Secret 2017

När Victoria Secret-showen ändrade tema svidade Harry Styles om till en mintgrön kostym signerad Givenchy. Spetsiga axlar, skira material och byxor med vid nedtill. En look som visar att 70-talsherrmodet fortfarande är starkt.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.