Annons

Sno stilen

joel

Snabb frisyr från Burberrys visning

 

Det är juli, värmebölja och vem som helst kan bli trött på att ha sin snedlugg hängande i ansiktet.
Så ta en paus och ändra riktning bakåt i stället. Knepet för att undvika att se ut som om du friserat dig med en fläskkotlett? En modern produktkombo bestående av ett vattenbaserat vax – för att visa håret vem som bestämmer utan att fetta ned det – plus en fixeringsspray för stabil slutfinish.

Annons

Gör så här: Börja i fuktigt och helst rent hår. Aktivera först vaxet genom att gno en klick mellan händerna.
Fördela sedan jämnt i längderna, ända ut i topparna och kamma sist till formen – antingen med antydan till bena som vid säsongens visningar hos Burberry och Dries van Noten eller tvärt baklänges som hos Gucci.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

startbild_sno-stilen

 

 

 

Vattenlösliga Shin-aid pomade, 255 kronor

 

Låt hela härligheten stabilisera sig någon minut och sätt som avslutning in stöten med hjälp av jämnt fördelad sprayning från front till nacke. För riktig Rivierankänsla, testa halvmatta Shin-aid pomade, 255 kr för 60 gram vax, i par med fenomenala Jet set precision control hair spray, 199 kr för 70 ml i komprimerad miniförpackning som omärkligt får plats i din ficka eller axelväska.

 

silver_sno-stilen

 

Oöverträffade jet set, 199 kronor.

 

Båda ser till att frippan håller hela dagen eller natten utan att håret blir vare sig alltför platt, smetigt eller stelt. Båda har samma diskret syrliga grapefruktdoft och kommer från Philip B, som därmed dessutom lyckats med uppgiften att oss veterligen ta fram marknadens enda hårspray som inte luktar just hårspray. Sweet.

 

Tomas Lenneryd

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar