Hoppa till innehåll

Café väljer: Snyggaste jeansjackorna just nu

Ryan Gosling i jeansjacka

Drömläge för denimjackan.

Tipset: Tänk på att jeansjackor i rådenim kan upplevas som väldigt hårda och lite obekväma på överkroppen. Om du inte har tiden – det tar år – att slita ner plagget väljer du med fördel redan nedtvättade jackor.

Hållbart från Nudie Jeans

1 800 kr

Nudie har alltid varit långt fram med sitt hållbarhetsarbete och fokuserat på att återvinna tyger och tvätta och färga på ett miljövänligt sätt. Den här fina jeansjackan är inget undantag.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Ljusblått från Tiger of Sweden

1 899 kr

När modellen knäpps med knappar på det här sättet blir resultatet en hybrid av skjorta och jacka – perfekt! Se också vilken snygg tvätt. Precis så som man vill ha jeansplagg efter många års användning.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Workerinspirerat från Hugo Boss

2 300 kr

Superfin arbetarjacka som hämtar inspiration från klassiska Lee Jeans-modeller från sent 1800-tal. Vi gillar längden, färgen, guldknapparna och de praktiska fickorna.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Nedtvättat från Our Legacy

3 500 kr

Den här jackan – nedtvättad för den perfekta vintage-looken – är gjord i en fin linne/­denim-blandning som gör den lätt, luftig och mjuk. Kombinera gärna med byxor med en helt annan struktur.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Lyxigt från Frame

4 000 kr

Modellen från Frame (ett varumärke med svenska grundare) heter ”Weekend” och är en extremt trevlig jacka. Lite längre, gjord av högkvalitetsdenim och tvättad till en perfekt blå nyans.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Trendigt från Celine

9 000 kr

Toppdesignern Hedi Slimane har övergett den supersmala och skinny silhuetten för lite mer boxiga och oversizade denimplagg. Den här jackan har en snygg tvätt med färgstänk.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.