Café väljer vårens snyggaste huvtröjor

Huvtröjor från Ralph Lauren, Celine och Nike

Det perfekta hemmaplagget plockar nya stilpoäng. Cafés modechef Daniel Lindström väljer sex hoodies-favoriter att möta våren i.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2021-03-17 15:08  |  Lästid: 2 minuter

En huvtröja ska inte sitta tajt utan får gärna vara lite stor i passformen. Då kan du ha en långärmad tröja under och bära den som ett ytterplagg i vår.

1. Prisvärt från Nike

749 kr

Nike vet hur man gör en perfekt hoodie, inga konstigheter. Den här modellen är delvis gjord av återvunnet material från varumärkets sneakerstillverkning. Vi älskar pastellfärgen!

Läs mer om produkten eller köp den här.

2. Urtvättat från Saturdays

Ca 1 450 kr

Kultmärket Saturdays från New York har en trogen publik även utanför surfkretsarna. Den här huvtröjan har pigmentfärgats vilket ger den slitna och härligt ingångna looken.

Läs mer om produkten eller köp den här.

3. Klassiskt från Pasadena Leisure Club

Ca 1 770 kr

För vänner av amerikansk preppystil blir det inte mycket bättre än så här. Blunda och se ett kaliforniskt universitet framför dig, med strålande sol och vackra människor.

Läs mer om produkten eller köp den här.

4. Samlarobjekt från POLO Ralph Lauren

1 899 kr

Alla plagg som Ralph Lauren gör med den gulliga teddybjörnen skapar ett starkt ha-begär. Många av produkterna släpps i liten upplaga och får snabbt kultstatus hos samlare och fans.

Läs mer om produkten eller köp den här.

5. Oversizat från Acne Studios

Ca 3 640 kr

Tung och matig huvtröja i en oversizad passform vilket gör den mer spännande än de flesta andra modeller. Det nedtvättade tyget passar fint till ett par svarta eller grå jeans.

Läs mer om produkten eller köp den här.

6. Lyxigt från Celine

Ca 5 550 kr

Vårens it-plagg från årets designer och varumärke. Hedi Slimanes kollektion för franska lyxmodehuset Celine är enkel i sin form men har ändå allt som fashionistas önskar sig.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-03-17 16:39