6 små (och snygga) väskor med stor nytta

Snygga väskor höst 2021

Tipset: Det kan vara smart att ”pröva” väskan så du vet att den rymmer alla prylar du behöver ha med dig. Vissa väskor är så små att det till och med kan vara svårt att packa ner en större smartphone.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2021-10-29 13:57  |  Lästid: 2 minuter

Funktionellt från Acne Studios

1 200 kr

Liten och praktisk ”messenger bag” i tekniskt ripstop-tyg och olika fickor i mesh. Väskan tillhör Acne Studios Face-kollektion och är därför lite billigare än väskor från huvudkollektionen.

Lär mer om produkten eller köp den här.


Prisvärt från A.P.C.

1 500 kr

Fin väska från franska favoritmärket som kostar alldeles lagom mycket. Gjord i teknisk kanvas och med flera smarta fickor både på in- och utsidan. Sportig i uttrycket men ändå ”mode”.

Lär mer om produkten eller köp den här.


Vintageinspirerat från Hugo Boss

2 000 kr

Modellen heter ”Reporter” och har hämtat designinspiration från en klassisk journalist­väska som förr i världen endast behövde rymma ett litet skrivblock och några pennor.

Lär mer om produkten eller köp den här.


Tekniskt från Moncler

4 900 kr

Det räcker med att se spännet på den här väskan för att förstå att det handlar om en kvalitetsprodukt. Modellen är gjord av hållbart nylon och rymmer allt viktigt du behöver ha med dig.

Lär mer om produkten eller köp den här.


Formstarkt från Celine

5 400 kr

Kanske inte den mest praktiska väskan – får en telefon ens rum här? – men designmässigt är Celine som vanligt bäst i klassen. Den triangulära formen gör väskan till pricken över i på en redan bra outfit.

Lär mer om produkten eller köp den här.


Moderiktigt från Burberry

7 500 kr

Brittiska Burberrys designer Riccardo Tisci har lyckats modernisera det 165 år gamla varumärket med produkter som attraherar en yngre publik. Som den här väskan, till exempel.

Lär mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-10-29 15:58