Hoppa till innehåll

Snyggaste rockarna för män i höst

Snygga ytterrockar för män, hösten 2023.
Daniel Lindström

Cafés modechef Daniel Lindström väljer sina favoriter bland höstens stiligaste ytterplagg. 

Det är viktigt att en rock sitter bra, så pröva många modeller innan du bestämmer dig. Tänk på att du ska kunna bära en tjock tröja, kavaj eller hoodie under.

Avslappnat från Filippa K

Modellen ”London” har funnits med hos Filippa K ett tag. Looken är skräddad men ändå avslappnad eftersom fickorna är placerade långt ner. Funkar till både jeans och kostym. Den perfekta rocken? 5 500 kr.

Färgstarkt från J.Lindeberg

Ett ytterplagg som drar blickarna till sig. Rocken ”Willy” är tillverkad i en fin ullblandning, är helfodrad och har en dubbelknäppt design med smarta detaljer. 6 500 kr.

Kamelfärgat från Boss

Klassisk rock från Boss i borstad jungfru-ull med smarta fram- och bröstfickor. Den här färgen är alltid användbar – elegant ovanpå en kostym och cool till ett par slitna blå jeans och sneakers. 7 000 kr.

Dubbelknäppt från Our Legacy

Fin rock i italiensk ullblandning. Modellen är lång och avslappnad, vilket ger en snygg och modern look och matchas med fördel med jeans och boots. Hela Our Legacys höstkollektion är för övrigt suverän. 8 600 kr.

Funktionellt från Acne Studios

Svart enkelknäppt rock med en avtagbar huva i kontrasterande material. Rocken är gjord i borstad ull vilket ger den ett speciellt uttryck. Bra längd och rymlig passform gör den till ett perfekt val i höstkylan. 13 500 kr.

Lyxigt från Tiger of Sweden

Vadlång rock i mjukt koskinn. Med bältet i midjan kan du skapa en strikt eller mer avslappnad, öppen look. Det är inte superenkelt att bära en skinnrock men det finns få plagg med mer attityd. 20 000 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.