Annons
Annons

Snyggt klädd i alla åldrar. Idag: 20 år

Jo, en 20-åring klär i kavaj. Och jo, en 40-åring passar i sneakers. Att åldras med stil handlar mer om hur du bär dina kläder än vilka plaggen faktiskt är. Café lär dig reglerna (och hur du bryter mot dem). Idag: 20 åringen. Tre stilar, 10 stilråd och 14 plagg.

joel

Jo, en 20-åring klär i kavaj. Och jo, en 40-åring passar i sneakers. Att åldras med stil handlar mer om hur du bär dina kläder än vilka plaggen faktiskt är. Café lär dig reglerna (och hur du bryter mot dem). Idag: 20 åringen. Tre stilar, 10 stilråd och 14 plagg.Jo, en 20-åring klär i kavaj. Och jo, en 40-åring passar i sneakers. Att åldras med stil handlar mer om hur du bär dina kläder än vilka plaggen faktiskt är. Café lär dig reglerna (och hur du bryter mot dem). Idag: 20 åringen.

stilskolan_20_1

Annons

Stil: Ledig

Jacka, 1 200 kr, Nike.
Skjorta, 499 kr, Cheap Monday.
T-shirt, 699 kr, J.Lindeberg.
Jeans, 1 600 kr, Whyred.
Skor, 1 600 kr, Filippa K.

I just den här kombinationen, till vindjacka och jeans, ska skjortan inte vara för ”fin”. Satsa på flanell eller denim. Jeansen ska inte trasiga – men heller inte för
dressat. Jeans med en detalj, här lappade knän, ger en ung, streetig känsla.
stiolskolan_20_2

Gilla Cafe.se på Facebook

Stil: Kväll

Kavaj, 1 000 kr, Kostym.
Skjorta, 895 kr, Gant.
T-shirt, 799 kr, Simplicite Compliqueé.
Byxor, 700 kr, Kostym.
Skor, 599 kr, Converse.

En randig tröja ger ett lagom uppklätt intryck. Kavaj i kort modell, bärs som en jacka. Kostymbyxa i smal jeansmodell passar en ung man perfekt.

stilskolan_20_3

Stil: Jobb.

Kavaj, 1 798 kr, H&M.
Skjorta, 1 100 kr, Whyred.
Skor, 699 kr, Converse.
Väska, 795 kr, Gant.

Är det första gången du köper en kostym? Vi rekommenderar en marinblå i klassisk modell – alltid användbar. Skippa slipsen för en mindre formell look. Bär skjortan utanför dina byxor i stället för instoppad. Och tänk då på att skjortan inte får vara för lång. En sportig bag i stark färg är klart mer ungdomligt än en portfölj. Om kostym känns ovant och lite strikt, bär sneakers och din look blir direkt mer avslappnad.

Stylist: Emine Sander.
Foto: Andreas Öhlund.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar