Hoppa till innehåll

Solbrillorna som ger dig snabbast look i löparspåret

YMR Track Club solglasögon.
Daniel Lindström

Löparmärket YMR Track Club och Vasuma Eyewear har tagit fram vårens snabbaste solglasögon.

Löparmärket YMR Track Club och glasögonmärket Vasuma Eyewear samarbetar i vår kring en ny modell solglasögon för idrottare.

Massanella Performance Sunglasses är en lättviktig och flexibel italiensktillverkad båge med lins från Carl Zeiss Vision. Modellen i retrostil har tillverkats i hållbara material och med funktioner som justerbara nose pads som gör att de sitter stabilt på huvudet för löpare, cyklister och skidåkare.

”Våra kunder vill ha den bästa utrustningen på marknaden för att prestera på topp som idrottare. Solglasögon är en viktig produkt som vi tidigare saknat i vårt sortiment. Vi tar med oss all vår expertis och erfarenhet från idrotten och Vasuma tillför allt sitt kunnande från att utveckla glasögon i premiumsegmentet”, säger Peter Häggström Lindecrantz, vd och grundare av YMR Track Club. 

YMR Track Club och Vasuma Eyewears snabba solglasögon Massanella Performance Sunglasses finns i färgerna svart och burgundy/gold. Brillorna kostar 1 800 kronor och finns att köpa via YMR Track Clubs hemsida.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.