Annons

SOLO bjuder på VIP-fest på Café Opera

Solo, med märket Made in the Shade i spetsen, hälsar dig som Café-läsare varmt välkommen till en VIP-fest på Café Opera i Stockholm den 1 oktober. Detta med anledning av att fira att hela Made in the Shade-kollektionen nu finns på plats i samtliga Solo-butiker runt om i landet. Alla som närvarar vid firandet på Café Opera kommer dessutom att få en fin present med sig hem.

joel

Solo, med märket Made in the Shade i spetsen, hälsar dig som Café-läsare varmt välkommen till en VIP-fest på Café Opera i Stockholm den 1 oktober. Detta med anledning av att fira att hela Made in the Shade-kollektionen nu finns på plats i samtliga Solo-butiker runt om i landet. Alla som närvarar vid firandet på Café Opera kommer dessutom att få en fin present med sig hem.Solo, med märket Made in the Shade i spetsen, hälsar dig som Café-läsare varmt välkommen till en VIP-fest på Café Opera i Stockholm den 1 oktober. Detta med anledning av att fira att hela Made in the Shade-kollektionen nu finns på plats i samtliga Solo-butiker runt om i landet.

Alla som närvarar vid firandet på Café Opera kommer dessutom att få en fin present med sig hem.

Märket Made in the Shade lanserades hösten 2008 och står, enligt SOLO själva, för ”sofistikerade plagg som präglas av bra kvalité med diskreta detaljer till ett bra pris”.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Grundtanken är att märket skall vara mångsidigt, från ” prepschool to city chic” till “washed and worn weekend wear”.

pattern_pete

Till hösten 2009 har herrkollektionen många uppdaterade klassiska plagg. Det är allt ifrån flanellskjortor, oxfordskjortor, cordbyxor, vinterparkas, bikerjacka i lammskin, till stickat.

Made in the shade säljs alltså nu i samtliga Solo-butiker runt om i Sverige.

För att OSA till festen på Café Opera, klicka här eller på inbjudan nedan.

inbjudan

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar