Annons


the_one

Kraftfull: 


The One med koriander, kardemumma och tobak är en potent historia, snyggt presenterad i maktspråkskantig flaska. Blir härligt slirig och skön efter någon timmes kroppskontakt. 525 kronor från Dolce & Gabbana.

pulp

Excentrisk: Pulp med svarta vinbär, fikon och persika är som djungel­juice – köttigt fruktig men utan att bli sötsliskig. Så olik allt annat och så god att man vill gå omkring och lukta på sig själv hela dagarna.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

899 kronor från Byredo.

pure

Sportig: Pure med spänstig citronarom, liljekonvalj (otippat!) och kärva massoiaträinslag fullkomligt ångar av duschrum, tävlingsnerver och alfahanne – här doftar det vinnare. 515 kr från Hugo Boss.

parampara_peep_show

Sexig: Parampara Peep Show med eukalyptus, rosmarin och några stänk mysk är så brunstig att den i princip borde vara självraggande. 595 kr från Neotantric Fragrances (alltså svenska Recipe For Men-gänget).

citric_metal_kamasutra

Stenhård: Citric Metal Kamasutra med citron, tobak och sandelträ är inte någon Aqua Di Morfar utan som gjord för dig som inte skyr några knep för att få som du vill. 595 kr från Neotantric Fragrances, på egen risk.

eau_du_matin

Ledig:
Eau Du Matin med bergamott, pomeransolja och cederträ skapar en ”ren” känsla med alldeles lagom intensitet. Om din PT vore en doft vore han den här. 445 kr från Jean Paul Gaultier.

Tomas Lenneryd 

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar