Annons

[nggallery id=318]

Starka färger är en av de mest dominerande trenderna i vår och sommar. Någonting många fasar för. Men om du nu är en av dem som tycker att orangea jeans är att ta i – kan du satsa på detaljerna istället.

Annons

Ett par solglasögon i en knallig färg ger dig precis lika ”rätt” effekt.

Utbudet av solbrillor är väldigt stort men en klassiker som håller i sig även denna vår är Ray-Bans Wayfarer. Raymond Stegeman designade modellen redan 1952 och sedan dess har de hållit ställningen som en av världens mest populära modeller (brejkade rejält gjorde de 1961 tack vare Audrey Hepburn och filmen Frukost på Tiffany’s).

Gilla Cafe.se på Facebook

Populariteten dippade under 70-talet för att sen ta rejäl fart igen under 80-talet med filmer som Föräldrafritt med Tom Cruise och hjältarna i Miami ViceSonny Crockett och ”Rico” Tubbs. Med loafers utan strumpor, uppkavlade kavajer och Ray-Ban Wayfarers regerade de i folkhemmen.

Och nu släpps alltså klassikern i nya färger. Du kan välja mellan turkos, blå, chokladbrun, ceriserosa eller varför inte slå till med ett par babyrosa? För dig som inte kan välja färg finns det även tvåfärgade varianter. Kombinationerna finns i vit/svart, orange/svart och vit/chokladbrun.

Bågarna finns i butik från i mitten av april och kostar 1 400 kronor.

Louise Flinck

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar