Hoppa till innehåll

Spa-vecka och haklapp för vuxna – högt och lågt i Grammys goodiebag

Nanna von Knorring

Att vara kändis innebär ofta gratis gåvor som kan vara bra, mindre bra, svindyra eller helt enkelt rätt knäppa. Här är åtta saker som kändisarna på Grammy Awards fick med sig hem från galan.

Natten mot måndag gick Grammy Awards av stapeln i Los Angeles. Förutom de prestigefyllda Grammy-priserna fick de som uppträder och presenterar vinnarna även en välfylld goodie bag att ta med sig hem.

Café hörde av sig till företaget Distinctive Assets som skapat den exklusiva goodiebagen för att höra vad den egentligen innehåller – och den är inte liten. Totalt innehåller den 38 olika gåvor och dessutom har kändisarna tillgång till en ”gift lounge” med 21 olika prylar som de kan välja att plocka med sig hem.

Här är ett urval av åtta saker kändisarna fick med sig hem från galan:

1. En vecka på spa-resort

Den dyraste gåvan är värd 8850 dollar (!) och kändisarna får spendera en vecka på spa-resorten Golden Door. Golden Door skänker dock all vinst till arbetet mot barnmisshandel så kändisarna får slappa för en god saks skull.

goldendoor

2. En haklapp för vuxna

BeBibs är en haklapp – för vuxna. Haklappen ska skydda kläder när man äter, dricker eller blir sminkad.

grammys4

3. Gratis pizza

I goodie bagen ingår ett presentkort till D’Amore’s Famous Pizza. Perfekta botemedlet mot bakfyllan efter galan!

grammys5

4. Anti-cellulitmatta

Sweetcheeks Cellulite Massage Mats är en matta gjord för rumpan istället för fötterna. Enligt företaget bakom ska man sitta på mattan för att öka blodcirkulationen och på så vis ska även celluliterna bli – temporärt – mindre synliga.

grammys8b

5. Produkt som ska stoppa snarkning

Rest-Rite Sleep Positioner utger sig för att ”rädda förhållanden”. Produkten (som är blå i bilden) placeras på ryggen och hindrar personen som bär den från att vända sig om på rygg och börja snarka i sömnen och på så vis störa sin partners sömn.

grammys2

6. Träningssko i form av en flipflop

En träningssko som ser ut som en futuristisk flipflop och är till för att balansera på och träna benen med. ”Jackson Walk Jet” är designad av MTG tillsammans med Michael Jacksons tidigare dansare Rumiko Sumida Jackson.

grammys7

7. Resekudde

TRTL Travel Pillow är en kudde som ska göra sovandet på flygplan och andra transportmedel bekvämare. Kudden placeras runt nacken och fästs med ett kardborreband.

grammygiftbag1

8. Träningsprogram med hopfällbar rockring

Kändisarna behöver inte nöja sig med att sjunga och uppträda med dansare längre – nu kan de även bli rockringsproffs. FXP Hula Hoop är ett fitness-program som utövas med en specialdesignad rockring, dessutom kan kändisarna utnyttja privatlektioner i utvalda städer i USA.

grammys8

Se de bäst klädda männen från nattens gala här – och se kvällens stora vinnare Adele hylla Beyoncé när hon tog emot ett av priserna.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.