Hoppa till innehåll

Spana in J.Lindeberg och Robbie Williams nya golfkläder

J. Lindeberg och Robbie Williams golfkollektion.

Den Netflix-aktuelle artisten och svenska klädmärket följer upp förra årets kollektion med en ny serie snygga golfkläder som funkar både på och utanför banan.

Om du har missat dokumentären om den brittiska superstjärnan Robbie Williams liv på Netflix så börjar vi med ett streamingtips. Se den.

Förutom att vara en av de senaste 30 årens främsta hitmakare är Robbie Williams även en hängiven golfare och modeintresserad. Förra året skakade han och det svenska klädmärket J.Lindeberg samarbetstass när de släppte en gemensam kollektion av golfkläder, kläder som du kan ha både på och utanför banan.

Kollektionen blev en hit och nu följer man upp den med en helt ny. Den nya kollektionen är en blandning av modern streetwear och golfmode, som designats för att överbrygga gapet mellan fairways och stadens gator.

Kollektionen heter ”Street & Greens” och inspireras av Robbie Williams passion för golf – ett förhållande av känslomässiga ytterligheter som kännetecknas av en hat-kärleksdynamik. Något alla som spelar golf sannerligen kan känna igen sig i. Själva kollektionen går i blått, vitt och lila och innehåller allt från hoodies till bowlinginspirerade button down-skjorta och fiskehattar.

Spana in hela kollektionen nedan.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.