Annons

[nggallery id=212]
W580 i svart.
Den ena av de två telefonerna, Z750, rymmer mer än vad man först anar. Telefonens spegelblanka yta döljer nämligen en skärm som framträder först när det ringer. Inuti telefonen finns allt du behöver för att både surfa och skicka e-post med bredbandshastighet.

Med den nya tekniken HSDPA bjuds möjligheten att få nyhetscrawlers till telefonen efter önskat behov och även möjligheten att snabbt skicka bilder till den egna bloggen.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Utöver detta finns även en 2 megapixelkamera, mediespelare, radio och kapacitet för att spela 3D-spel.

Telefonen finns i butik under det tredje kvartalet 2007. Priset är ännu inte fastställt, men mobilen beräknas hamna i den övre prisklassen.

Modell nummer två är av det lite mer sportiga slaget. Walkman-mobilen W580 är en tunn slidermodell för dig som tycker att musiken är viktigast. Trots en slimmad design (endast 14 mm tunn) så ryms också en tvåtumsskärm samt en Track-ID funktion, som gör att du kan identifiera låtar du hör genom att bara låta telefonen lyssna i några sekunder.

Vill du gå ut och jogga till musiken i din telefon så hjälper den dig med funktioner som tidtagarur, kalorimätare, hastighetsmätare och stegmätare.

Inte heller här är priset fastställt. Men kan antas hamna mellanprisklassen. Mobilen beräknas finnas ute i handeln under tredje kvartalet 2007.

Martin Greve

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar