Hoppa till innehåll

Alla klubbar i Stockholm som har öppet till 5 på nyårsafton

Johan Forsberg

Här är alla klubbar i Stockholm som har öppet till klockan 5 under årets festligaste natt.

När middagen är över och du stått och frusit under den obligatoriska fyrverkerikavalkaden är det dags att tänka på fortsättningen av kvällen. Vill du inleda ditt 2018 med fest in på småtimmarna? Då har du hittat rätt.

För här har vi listat alla klubbar som har öppet till klockan 5 under nyårsafton. Stureplan är det mest klubbtäta området för dig som vill vara ute sent, men även Södermalm, Nacka och Norrmalm erbjuder en sen kväll för den som inte vill trängas kring Svampen. Kom ihåg att skriva upp dig på gästlistan eller köpa biljetter på förhand för att ha en chans att komma in, för att inte riskera att få spendera hela januari i sjuksängen.

Patricia

Adress: Söder Mälarstrand, Kajplats 19

Kliv ombord på båten Patricia och fira in det nya året på vattnet! Förankrad vid Söder Mälarstrand erbjuds flera olika temabarer och dansgolv med musik från olika tidsepoker.

Hell’s Kitchen

Adress: Sturegatan 4

Intill Sturecompagniet hittar du Hell’s Kitchen, en källarklubb i intim lokal med kosmopolitisk och lekfull inredning.

Solidaritet

Adress: Lästmakargatan 3

Houseklubben lockar en varierad mix av folk och har därför blivit en högborg för öppensinnade. Solidaritet bjuder på en okonventionell partyupplevelse och stänger så sent tillståndet tillåter.

Slakthuset

Adress: Slakthusgatan 6

Liggandes intill Globen och Tele2 Arena bidrar Slakthuset med en industriell känsla för den mer ruffiga nyårsfiraren. Dansgolvet dånar av house och hip hop och är det enda stället söder om stan som stänger klockan 5.

VIDA

Adress: Ingemar Bergmans gata 2

Gamla Collage har rustats upp och heter nu VIDA – nu med inriktning på en lite äldre målgrupp. En av Stockholms bästa innergårdar.

Bergmans

Adress: Ingemar Bergmans gata 2

Bergmans har besökts av internationella kändisar och välrenommerade DJ:s. Tänk på att det är väldigt svårt att komma in. Boka gästlista eller drinkbord i förväg för att vara på den säkra sidan.

Nobelberget

Adress: Sickla industriväg 6

I Sickla ligger Nackas enda femställe, Nobelberget. Åttavåningshuset levererar en Trädgården-liknande upplevelse för den hippa hipstern.

SENSE

Adress: Sveavägen 9

För den lite yngre klubbesökaren är SENSE ett säkert val. Gå hit för att insupa den ungdomliga atmosfären och veva till housemusik tills axelmusklerna värker.

Under Bron

Adress: Hammarby Slussväg 2

Precis under Skanstullsbron ligger Under Bron med dämpad belysning och lågt i tak. Här samlas festsugna människor som vill dansa till blandad musik i en okonventionell miljö. Blir du hungrig framåt småtimmarna kan du glädjas över att köket har öppet hela natten.

Rose

Adress: Hamngatan 2

Sammet och guldinramade speglar fyller den dekadenta atmosfären på Rose. Den högklassiga klubben erbjuder en av de mest eleganta nyårsfesterna för de allra petigaste finsmakarna.

Spy Bar

Adress: Birger Jarlsgatan 20

Den rikskända klubben erbjuder kändistät stökfest för den som vill röja till det lite extra. Musiken är varierad och passar de flesta smaker, men med sitt goda rykte och närhet till Stureplan är det inte alltid helt lätt att komma in, så var i tid och ta på dig något stiligt.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.