Star Wars-stjärna frontar H&M:s nya kollektion – se bilderna här

John Boyega

John Boyega är ansiktet utåt för H&M:s lyxiga Edition By-kollektion.

Joakim Almén | Foto: H&M  |  Publicerad 2021-10-05 14:52  |  Lästid: 3 minuter

Tidigare i år frontade Héctor Bellerín, den Arsenal-ägda högerbacken som är lika känd för sitt yttre som sin fotbollmässiga spetskomptens, H&M:s lite lyxigare herrklädeskollektion Edition by. Den här gången är det sci-fi-skådisen John Boyega, mest känd som Finn i senaste Star Wars-trilogin, som är ansiktet utåt för H&M:s nya Edition by-kollektion.

Utöver sina filmroller gör ofta Boyega sin röst hörd i sociala frågor och hans tal i Hyde Park i London efter George Floyds tragiska död blev viralt stoff.

Boyegas H&M-kollektion kombinerar den senaste tekniken inom hållbara material och är en kollektion som sträcker sig från bomberjackor med blommigt mönster till batikfärgade sweaters med tryck.

”Jag tycker verkligen att det är roligt att arbeta med H&M och en kollektion som sammanför min passion för mode med ett syfte. För mig handlar hållbarhet om långsiktighet och de generationer som kommer efter oss. Det här samarbetet har redan inneburit möjligheter för dynamisk kreativitet”, säger John Boyega själv om samarbetet med H&M.

Edition by John Boyega finns tillgängligt att köpa på hm.com och i utvalda butiker från den 28 oktober. Plaggen kostar från ca 300 kronor och uppåt.

Se alla bilder från H&M-kollektionen Edition by John Boyega här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-10-06 15:35