Annons


Vi har angeläget följt Ordförande Persson, erkänt viss kvalitet i Grey’s anatomy och till och med bevittnat en och annan Let’s dance-episod för att ”se om Lasse åker ut”. Men nu är det nog. Entourage är äntligen tillbaka i våra tv-liv.

Annons

Café fick en pratstund med 28-årige Jerry Ferrara, som spelar den fryntlige fixaren Turtle. Enligt honom fokuserar de nya avsnitten på agenten Ari Gold, som ju fick kicken senast.
– Ari är livsviktig, säger Ferrara. Han är seriens hjärta och han och hans karriär får stort utrymme framöver. Vi har inte råd att förlora honom.

Gilla Cafe.se på Facebook

Har Entourage råd att förlora dig?
– Hoppas inte det, men ja – kanske. Men jag hade Manhattans bästa falskleg redan som 14-åring och har varit ute sedan dess, så jag hade nog fyllt dagarna ändå. Vad fan sitter jag och säger?

Hur mycket gratisgrejer får ni numera?
– Det ryktas att vi får mest prylar i Hollywood. Entourage toppar listan över serier som folk spelar in (på TiVo) och därför vill företag produktplacera snarare än annonsera. Jag har fått nära 500 par sneakers, alla tv-spelskonsoler, samtliga spel till dessa, kläder, you name it. Jag shoppar inte ens längre. Men Kevin Dillon är sur.

Varför?
– Vi får ofta grejer som är relaterade till våra karaktärer. Jag får coola grabbprylar, Jeremy Piven får lyxiga kostymer – Kevin får kastruller och stekpannor. Hans karaktär Johnny Drama lagar ju mat hela tiden, haha. Stackars jävel.

De få kritiska röster som har riktats mot Entourage hävdar att serien saknar karaktärsutveckling, något som inte minst rör Turtle.
– Visst har det varit segt för Turtle, men serien har fem huvudkaraktärer och en mängd biroller. Alla ska få ta plats och utvecklas. I avsnitt som är 30 minuter långa. Sånt tar tid och jag står sist i kön.

Men du välkomnar mer utrymme?
– Som fan. Det är soft att hänga omkring i pyjamas­dräkt men det skulle vara kul med lite riktigt skådespelande. Och det kommer nu och senare i säsong fyra, tro mig.

Hur är det med flygrädslan förresten?
– Åt helvete. Jag försöker intala mig själv att jag i alla fall aldrig lär bli mer känd än om planet dyker. Att jag blir som fucking James Dean. Men vem fan skulle gå på det, liksom?

Daniel Kjellsson

De nya avsnitten av Entourage kan snart ses på HBO.com. Canal + visar dem i september.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar