Hoppa till innehåll

Stick ut! Här är höstens snyggaste stickade koftor

Kurt Cobain i MTV Unplugged 1994

Den stickade koftan är höstens mysigaste plagg. Här är fem Café-favoriter.

Knapplöst från Zara

399 kronor

Hur fin? Den här brunrostiga koftan med öppen struktur och ribbstickade kanter är ju bara att hänga över axlarna. Enkelt men elegant.

Tidlöst från Polo Ralph Lauren

2 500 kronor

Det är den här typen av plagg som gör varumärket Ralph Lauren så sympatiskt. Ett klassiskt plagg som kommer att hålla i evigheter. Plus för sjalkragen!

Tunnare och mer finstickade cardigans är enklare att bära till ett par kostymbyxor som alternativ till kavaj, medan grovstickat passar bättre till ett par nedtvättade jeans.”

Färgstarkt från Acne Studios

2 600 kronor

Acne Studios cardiganmodell Keve finns i en rad olika färger, men vi gillar den här rosa allra bäst. Bär till ett par nedslitna jeans och en vit t-shirt.

Klassiskt från AMI

2 700 kronor

En grå cardigan tillhör herrgarderobens basplagg. Den kan du använda både till jeans och ett par svarta eller mörkblå kostymbyxor.

Originellt från Séfr 

3 200 kronor

Svenska Séfr är ett favoritmärke på redak­tionen för att varje plagg har ett unikt uttryck. Till exempel den här koftan, som man vill bära varje dag i höst.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.