Annons
Annons

Strålande solskydd!

Patrik Hedlund


För mycket sol gör att vår hy åldras snabbare – att använda bra solskydd är därför en självklarhet. Nu har Eucerin släppt en ny solskyddsserie, som i alla fall på pappret verkar vara bättre än många av de konkurrenter som finns ute.

* * *

Vår hud glömmer aldrig. Varje gång huden blir solbränd skadas våra cellkärnor. Och om processen med att reparera de skadade cellerna inte lyckas kommer cellerna att dö eller repareras otillräckligt. Detta leder till åldrad hud så som rynkor, pigmentfläckar och förtjockad hud – eller till hudcancer.

Annons

Allt det här vet ni redan. Ni vet också att enda sättet att skydda sig mot detta är att inte vara i solen – eller att smörja in sig med solskydd.

De två nya solkrämsserierna Eucerin Sun Fluid och Eucerin Sun Cream, är utrustade med ett skydd Eucerin kallar för 3-dimensionellt. Skyddet sägs kunna stärka hudens förmåga att reparera skador och skydda mot solskador ända in i hudcellens kärna. Produkterna har även högsta standard i UVA/UVB-skydd.

Den nya serien består av fyra olika produkter. Vår favorit är Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 30, 159 kronor, som förutom att den skyddar, även håller våra ansikten matta.

Patrik Hedlund

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar