Annons

Sundins fyra stolta YouTube-ögonblick

Du kan historien. Mats Sundin är klar för Vancouver Canucks och en av NHL:s största är därmed tillbaka på isen inom kort. Exklusivt för Café listar här hockeyhjälten sina största stunder på YouTube.

joel

Du kan historien. Mats Sundin är klar för Vancouver Canucks och en av NHL:s största är därmed tillbaka på isen inom kort. Exklusivt för Café listar här hockeyhjälten sina största stunder på YouTube.1. SUNDIN VS EXELBY

Händelse: Sundin blir ordentligt överkörd av Garnet Exelby i Atlanta Thrashers. Torontos Chad Kilger försvarar svensken – genom att hoppa på fel kille.

Sundin säger:

– Under alla år i NHL har jag åkt på ungefär fem proppar av det slaget. Här hade jag precis börjat använda visir efter en ögonskada. Med alla reflexer i glaset från strålkastarna såg jag inte att han kom.

Annons

2. SUNDIN VS FINLAND
Händelse: Mats Sundin gör ett drömmål i World Cup 1996 mot Finland. Håkan Södergren extaskommenterar.

Sundin säger:

– Jag har nog aldrig gjort ett snyggare mål men jag värdesätter matcher där jag spelar riktigt bra högre. Och nej, det är inte extra skönt att vinna mot finnarna, hellre Kanada och USA – det är ju de som anser att de äger hockeyn.

Gilla Cafe.se på Facebook


3. SUNDIN VS JAGR

Händelse: Mats Sundin trycker omkull Pittsburgh Penguins storstjärna Jaromir Jagr (som kallas ”crybaby” i namnet på klippet).

Sundin säger:

 – Den med Jagr var ju ingenting! Du borde verkligen ta med den med Brad May istället! Har du inte sett den?! Den måste du ha med! Jag vet att den har i alla fall funnits på YouTube. Brad May är ju deras stora fighter.

4. SUNDIN VS MAY
Händelse: Brad May i Pittsburgh tacklas medvetslös av Sundin.

Sundin säger:

– Det är läskigt när de blir medvetslösa. Jag träffade honom perfekt på hakspetsen vilket resulterade i att han hamnade på sjukhus. Men jag ringde faktiskt upp och frågade hur det var med honom. Hockey är ärligt på det sättet: om man spelar fult så får man tillbaka – och vice versa.

Patrik Hedlund

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar