Annons
Annons

Här är Sveriges dyraste lägenhet – någonsin

Sveriges kanske dyraste lägenhet är såld – för hisnande 104,5 miljoner kronor. Kika in i den exklusiva penthouse-våningen med extra allt!

Sanna Rossäng
Foto ESNY

ESNY lgh_6

Förra veckan såldes den rekorddyra lägenheten av Niklas Berntzon via den exklusiva mäklarbyrån Eklund Stockholm New York. Priset för den 418 kvadratmeter stora lägenheten slutade på 104,5 miljoner kronor, ett kvadratmeterpris på cirka 250 000 kronor. Det gör den till den dyraste lägenheten någonsin i Sverige, menar den ansvarige mäklare för försäljningen, Niklas Berntzon.

Annons

– Det känns otroligt roligt, säger han.

En hisnande summa pengar, men det är inte heller vilken lägenhet som helst. Lägenheten, eller snarare penthousevåningen, är en del av det exklusiva lägenhetsprojektet Continental Apartments. Våningen är en av de 19 toppmoderna lägenheter som har produceras på det nya hotellet Stockholm Continentals fyra översta våningarna.

Lägenheterna är de första i sitt slag i Sverige med full hotellservice dygnet runt och tillgång till bilparkering, städning, gym och andra bekvämligheter.

De 418 kvadratmeterna genomsyras av riktig lyx. Här finns fönster från golv till tak, slående utsikt över Stockholm, exklusiv inredning och materialval samt väl tilltagna rum.

– I samtliga rum är det fönster från golv till tak. Alla rum har bred ekparkett och sänkta tak för att skapa stämmningsbelysning. Lägenheten har hiss rakt in i våningen och öppningsbara tak i de japanska trädgårdarna så att man kan sola inne i bostaden och badrummen är heltäckta i carraramarmor, säger Niklas Berntzon.

Stjärnmäklaren och ägaren av Eklund Stockholm New York, Fredrik Eklund la under måndagskvällen upp den glada nyheten i ett inlägg på sitt Instagramkonto och förklarade att det är ”dyraste lägenheten i Sveriges historia, och faktiskt någonstans i hela norra Europa”.

Läs även: 9 feta lägenheter – för samma pris som en etta i Stockholm >

Kolla in bilderna på den rekorddyra lägenheten här:

ESNY lgh_6

Väl tilltagna fönster med utsikt över Stockholms inlopp och Stadshuset.

 

ESNY lgh_7

Lägenheten är en av 19 i projektet Continental Apartments via ESNY.

 

ESNY lgh_3

En terass utöver det vanliga.

 

ESNY lgh_5

Även sovrummet genomsyras av lyx!

 

ESNY lgh

Exklusivt badrum med både badkar och dusch…

 

ESNY lgh_2

…med panoramafönster ut mot terassen.

 

Läs även: 9 feta lägenheter – för samma pris som en etta i Stockholm >

Artikeln publicerades ursprungligen på Residence.

Annons

Dela (118)
Tweeta

Annons


Laddar