Annons

Kevin Abosch
Äntligen. Sverige har fått en riktig Hollywoodstjärna. Inte en sån där Hollywoodstjärna som får halvmetersrubriker i kvällstidningarna efter att ha blivit bortklippt ur Batman & Robin – utan en riktig Hollywoodstjärna. Som har en huvudroll mot Ben Stiller i en bröderna Farelly-film, och som har ett cv fyllt med riktiga skådespelarmeriter. Om du har missat det så heter hon Malin Åkerman och har bland annat medverkat i HBO-serierna The comeback där hon spelade  mot Lisa Kudrow, och den inte helt okända Entourage.
I castingprocessen till rollen som Lila i bioaktuella The heartbreak kid brädade Malin Åkerman bland annat Gwyneth Paltrow och nu bär det av mot toppen i Tinseltowns skådisskikt.
På kommandelistan står främst två filmer, först 27 dresses där Malin spelar mot Katherine Heigl och Edward Burns, därefter Watchmen som regisseras av Zack300Snyder.
På Café har vi så klart haft full koll på Malin sedan länge. Vi fotograferade och intervjuade henne första gången 2005 och i mars i år hade vi med henne på vår ”Hetast 2007”-lista.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

PETER SMIRNAKOS

Du hittar Martin Gelins intervju från 2005 med Malin Åkerman här.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar