Ta med hotellkänslan hem – nu kan du köpa hela inredningen från svenska designhotellen

Skaffa hotellkänsla hemma på nolltid.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2022-01-07 11:37  |  Lästid: 2 minuter

Hotellkänsla har man pratat om i inredningskretsar i åratal. Om du vill ta en genväg till ett väl beprövat hotellkoncept så lanserade nyligen svenska hotellgruppen Ess Group en webshop där du kan köpa det mesta i inredningsväg som finns på företagets olika designhotell.

Ellery Beach House. Foto: Åsa Liffner.

Ess Group står bakom prestigehotell som Ellery Beach House, Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad och Hotel Pigalle. Nu startar man en inredningsplattform och en stylingguide för den som vill åt Hotel Pigalles svulstig syndighet eller Steam Hotells avslappnande prakt även på hemmaplan.

Oavsett om du är ute efter krukan i lobbyn på Steam, glaset i baren på Pigalle eller till och med sängen från Ellery Beach House så hittar du det mesta som finns på företagens hotell på satsningen som man kallar Home of Ess.

Foto: Åsa Liffner.

– Under många år har vi fått många frågor av gäster om var man kan köpa Pigalle-glasen, morgonrocken från Steam eller kudden från Ellery. Vi gillar att lyssna på våra gäster, vi brinner för inredning och vi tycker om stora utmaningar så därför är vi väldigt stolta över att kunna påbörja den här resan idag med lanseringen av Home of ESS. Just nu är vi enormt nyfikna på vad gästerna tycker och ser fram emot feedback och tips på fler saker man skulle vilja kunna köpa från just sin favoritdestination, säger Jonas Stenberg, vd på Ess Group.

Ess Groups hotellbutik hittar du på Homeofess.com.

Artikeln publicerades ursprungligen på Cafés syskonsajt King Magazine.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-01-10 17:42