Annons

Adam Tensta har släpper nu videon till låten Before U Know It, direkt på YouTube. Istället för en sedvanlig tv-release. Cafe.se ringer upp en morgonraspig, men i vår mening föredömligt modern, rookierappare.

Annons

Hur kommer det sig att videon släpps direkt på YouTube?
– Vi har ett samarbete med Playahead och det är ett forum med väldigt stor genomslagskraft. Vi släpper videon där och på YouTube samtidigt. Ett modernt släpp.

Gilla Cafe.se på Facebook

När får vanliga tv-kanaler sin chans?
– Den kommer att börja rulla på måndag i nästa vecka.

Brukar du själv surfa runt på You tube?
– Absolut. Jag kollar mycket musikvideos och intervjuer. Just nu är det mycket Kano, den brittiska rapparen.

Adam, videon utspelar sig i rymden. What’s up with that?
– Låten skrev jag till mina systrar, som en förklaring till mina sena nätter och tidiga morgnar då jag är borta mycket hemifrån. Därför gjorde vi en video som utspelar sig i rymden där man är jävligt långt bort.

Och du har en riktig rymddräkt på dig i videon?
– Ja, vi fick låna den från Svenska rymdinstitutet.

Hur går din Myspace-blogg?
– Jo, alltså jag tycker att det är kul att få en inblick i människors vardag. Då man ser personen ur ett annat perspektiv, och precis det försöker jag bjuda på. Senast bloggade jag om en spelningen i – 30 °C uppe i Luleå. Bloggen uppdateras väl några gånger i veckan.

Och ditt val av den nyktra vägen innebär alltså att vi aldrig någonsin kan förvänta oss några fylleinlägg?
– Eftersom som jag, precis som du säger, inte dricker alkohol, så nej – det kan ni inte.

Är du med på fler communities än Myspace?
– Ja, jag är med på Facebook också.

Och du blir bombad med vännerförfrågningar?
– Jag säger ja till alla. Jag har inga urvalskriterier. Jag tycker att om folk tagit sig tid att söka upp mig och skicka en förfrågan så ska de få ett ja.

Till sist, i nya videon flyger Rubriks kub förbi flera gånger därute i rymden, varför?
– Det är mest en kul grej. Men jag kan faktiskt lösa Rubriks kub på under en minut.

Louise Flinck

Se Adam Tenstas nya video Before U know it här.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar