Tyga och Aaron Ramsey i Johan Lindebergs senaste fotoprojekt

Johan Lindeberg presenterar sin livsstilskampanj "The Bridge series" för tredje gången och i samband med detta har han bjudit in grafittikonstnären André Saraiva till lanseringsfesten.

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-08-31 16:10  |  Lästid: 2 minuter

Johan Lindebergs koncept The Bridge är en fotoserie på individer som alla på något sätt förkroppsligar J Lindebergs värden. Förra året bestod The Bridge av bilder på bland andra skådespelaren Waris Ahuwalia, Loreen och Johan Lindebergs dotter Blue som är modell och skådespelare.

I år ser vi bland andra rapparen Tyga, fotbollspelaren Aaron Ramsey, supermodellen Carolyn Murphy och musikern Jamie Bochert.

Aaron Ramsey.

– Till Bridge bjuder vi in personligheter som inspirerar och låter de uttrycka sina känslor för världen. Det kan vara allt från förhållanden, livet, kreativitet etc – allt för att förstärka J.Lindebergs röst, säger Johan Lindeberg i en intervju med ELLE.

Jordan Barrett.

Under torsdagskvällen hålls en fest för The Bridge nr 3 och speciellt inbjuden till festen är svenska grafittikonstnären André Saraiva som som även driver Hotel Amour och Grand Amour i Paris, Henri i NYC och Friends i L.A. På festen kommer André att måla en installation på plats under eventet på Fredsgatan 12.

– Vi kommer också att presentera vår tidning, The Bridge, Issue nr 3. Jag använder tidningen som ett sätt att visa J.Lindebergs livsstil genom att fotografera kreativa entreprenörer som inspirerar och vi har bett dem att skriva sina egna citat om egentligen vad som helst; världen, förhållanden, sin kreativa process, säger Johan Lindeberg i ett pressmeddelande.

Tyga.

Med tanke på Andrés internationella bana bad vi på Café André att tipsa oss om de bästa höststäderna att besöka i höst. Här är Andrés tips till dig som tänkt ta en weekendresa.

New York är en av världens mest levande städer, och där kan man fortfarande uppleva en årstid som bara existerar på östkusten: ”Indian summer”.

Lissabon är antagligen en av de städer som just nu verkligen är på väg upp. Det är en stor huvudstad, men har en väldigt fin human skala på allt. Staden har varit glömd under lång tid, och jag känner att folk från hela världen är på väg att återupptäcka den här magiska platsen.

(I somras gav Victor Nilsson Lindelöf Café sina bästa tips om sin gamla hemstad, du hittar den reseguiden här)

Paris är alltid kärlekens stad. Sista året har varit tungt på grund av politik och terroristattacker, och stämningen har varit låg, men jag känner att efter den nya presidenten kom så har det kommit nytt liv i staden. Den nya generationen tar över – från kockar till artister - och Paris energi väcks på nytt.

Bangkok är en av mina favoritstäder; det som att vara mitt i filmen Blade Runner. Det finns en väldigt cool ungdomskultur där, det är inte bara fullt av alltför turistiga amerikaner.

Tokyo är en av de mest sofistikerade städerna jag har varit i, och kan vara den med absolut bäst mat- inte endast japanskt, men förvånande bra italiensk och franskt kök också.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 15:50