The Fresh Prince of Bel-Air-huset går att hyra – för väldigt lite pengar

Det här är historien om när ett hus gick att hyra i några dagar.

Wilmer Gyllström  |  Publicerad 2020-09-17 11:32  |  Lästid: < 1 minut

Början av 90-talet präglades av ljusa nyheter. Berlinmurens fall, Nelson Mandelas frigivning och, kanske inte nödvändigtvis något man brukar placera i samma kategori men som likväl får utgöra ett tredje exempel i detta fall, så kom färgglada The Fresh Prince of Bel-Air med Will Smith i huvudrollen. Den älskade serien varade i sex år och hann med hela 148 avsnitt och firar i år 30-årsjubileum. Ett speciellt återföreningsavsnitt håller just nu på att produceras som är tänkt att sändas innan året är slut.

En annan nyhet som sammanfaller med seriens födelsedag är också alltså att det lyxiga huset som Will Smiths karaktär finner sig inackorderad i nu går att hyra. Herrgården som användes för att spela in The Fresh Prince of Bel-Air blir nu tillgänglig för uthyrning på Airbnb, men bara i fem dagar. Ingen mindre än Will Smith kommer att vara gästernas värd under vistelsen där sitcom-historia skrevs.

Herrgården kommer att ta emot två gäster i taget, enligt Travel + Leisure. En natt kostar överkomliga 30 dollar och huset är för uthyrning under 2, 5, 8, 11 och 14 oktober i år. Dessvärre ser det svårt ut att ta sitt pick och pack för att dra dit, eftersom huset enbart hyrs ut till L.A.-bor.

För den som inte kan få nog av The Fresh Prince of Bel-Air finns serien på Netflix.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-09-17 12:42