Hoppa till innehåll

The Resort Co och Stiksen i somrigt keps-samarbete

Sugen på en snygg keps inför semestern? Kanske en som också tål ett dopp? Då är denna limiterade kollektion värd en titt.

Med en delad passion för hållbarhet och klassisk skandinavisk design slår nu semesterklädesspecialisten The Resort Co och kepsexperten Stiksen sina påsar ihop för att skapa en minikollektion av semesterkepsar.

I kollektionen om fyra kepsar finns två modeller gjorda av biologiskt nedbrytbart nylon. Nylonmaterialet, som också hittas i några av The Resort Co’s badbyxor, uppges fungera lika bra i vatten som på land, vilket gör att kepsarna med fördel kan användas i poolen eller ett dopp i havet. Det snabbtorkande tyget står emot klor, saltvatten och solsken utan att fläckas eller tappa formen, vilket gör kepsarna passande för de som vill skydda hjässan i samband med bad utan att tappa stilen. 

De andra två kepsarna är tillverkade med Stiksens signaturlinne, vävt i Korea. Med det lätta linnetyget blir kepsen en snygg accessoar som är bekväm även under sommarens varmaste dagar.

Kepsarna finns i limiterad upplaga på www.theresortco.com och www.stiksen.com.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.