The Weeknd släpper löparskor tillsammans med Puma

Superstjärnan The Weeknd släpper sneakers för Puma. Samarbetet mellan den tyska skojätten och den Torontofödde soulsångaren består bland annat av en sneaker anpassad för ett liv i storstaden.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-01-27 14:15  |  Lästid: 2 minuter

The Weeknd är en artist som verkar bli exponentiellt större för varje dag som går. Från att ha varit en undergroundartist har The Weeknd, eller Abel Tesfaye som han egentligen heter, på bara några år blivit en megastjärna där hans singel Starboy har slagit diverse streamingrekord, samtidigt som alla låtar från hans senaste album i december låg på på Billboards Top 100-lista.

weekndpumafram

Han har även tagit över tagit över manteln från David Beckham som frontfigur för sin egna H&M-kollektion – och numera även för Puma. Som Café skrev om i höstas ska The Weeknd vara ambassadör och kreativ partner för Puma., och släppa både kläder och skor.

weekndpuma

I Pumas kommande kampanj Run the Streets släpper därför den kanadensiska croonern en prestandasko anpassad till storstaden vid namn IGNITE Limitless. Sneakern är skapad utifrån en idé om att skapa den ultimata storstadsskon med en skräddarsydd prestanda. Tanken är att göra en sneaker som kombinerar streetmode med elegans, med hjälp av sobra färger och en mix av matta och glansiga material.

Puma IGNITE Limitless kostar 1400 kr och släpps i butik och på puma.com den 2 februari. 

weekndpuma2 weekndpuma4 17ss_sp_ignitelimitlesscore_0745_rgb
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-01-27 14:20