Marvel gör The Weeknd till seriefigur – så här ser artisten ut

Senast var det en klädkollektion med H&M. Nu vandrar världsartisten The Weeknd vidare till nästa exklusiva samarbete när han gör en serietidning med Marvel.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2017-10-10 10:29  |  Lästid: < 1 minuter

H&M var det senaste storföretaget som världsartisten The Weeknd slöt ett samarbete med när han tidigare i höst släppte sin höstkollektion.

Som om det inte vore nog rycker nu nästa företag i honom, och denna gång inga mindre än serietidningsgiganterna Marvel – med dundersuccéer som Spider-Man, Iron Man och Transformers på samvetet.

Serieskaparna vill låna den kanadensiska hiphop-artistens senaste albums alter-ego Starboy till en kommande serietidning.

The Weeknds alter ego kommer från hans senaste album Starboy som redan är satt i en typisk serietidningsstil.

R&B-stjärnan släppte nyheten i helgen på Comic-Con i New York. The Weeknd har tidigare pratat om att sätta sin karaktär i ett serietidningsformat och det är även något som artisten har förberett sina fans för på Twitter. Vad Starboy kommer ha för superhjältekrafter står i nuläget oklart och det är heller inte första gången som Marvel gör hiphop-artister till seriefigurer då det tidigare har gjorts med stjärnor som Dr.Dre, Nas och Missy Elliot.

Serietidningen Starboy kommer att släppas någon gång i början på nästa år. Håll utkik på Marvels hemsida för ett releasedatum.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 15:03