Hoppa till innehåll

The whole boar #1

Bilden är borttagen

Igår när jag kom till lokalen som jag och Tränings-Kalle delar så visade det sig att han hade med sig världens gulligaste överraskning: ett nyskjutet vildsvin! Och i behändig storlek också! Nu är bara frågan om man ska stycka grisen eller gå Obelix och helgrilla den? I vilket fall har jag ett vildsvinstacorecept jag vill … Continued

Bilden är borttagen

Igår när jag kom till lokalen som jag och Tränings-Kalle delar så visade det sig att han hade med sig världens gulligaste överraskning: ett nyskjutet vildsvin! Och i behändig storlek också! Nu är bara frågan om man ska stycka grisen eller gå Obelix och helgrilla den? I vilket fall har jag ett vildsvinstacorecept jag vill prova. Vad tycker ni? Så länge tänkte vi iallafall börja med att flå det. Fortsättning följer…

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

Bilden är borttagen
Reportage

Johan Elmander