Ny takbar med panoramautsikt har öppnat i Stockholm

Under sju helger öppnar hotellen At Six och Hobo en försmak av Urban Escapes nya taklandskap som ska stå klart 2018.

Alva Fierro  |  Publicerad 2017-08-18 16:16  |  Lästid: < 1 minuter

Den 23 mars i år öppnade At Six och Hobo på Brunkebergstorg i centrala Stockholm och det har redan blivit en favorit bland stockholmarna, inte minst för takterrassen Tak.

Nu öppnar nästa del av Urban Escapes taklandskap högt ovanför Brunkebergstorg i Stockholm city – där ett nytt kvarter växer fram mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

Med en ny bro kan stockholmare och besökare röra sig över taken. Det nya takområdet står klart 2018 men redan nu lanseras en pop-up-version: en ny restaurang-, bar- och kulturupplevelse med 360-graders panoramautsikt mitt i city.

Pop-up-verksamheten går under namnet Tjugodagar och består av 20 varierande och inspirerande events under sju helger från 18 augusti till 30 september – med allt från livespelningar till internationella dj-bokningar, matupplevelser från hela världen och utomhusbio vid Mälarens inlopp.

– Hotellens olika, men till varandra kompletterande, koncept kretsar kring sociala och stimulerande utbyten. Det är en unik möjlighet att få inviga det nya takområdet som en pop-up bland Stockholm citys takåsar. Vi ska samla så mycket input som det bara går under de kommande sju helgerna och kommer med oväntade kombinationer och aktörer höja Stockholms puls, säger Henrik Jacobsen, talesperson för Tjugodagar.

För events och kalendarium se facebook.com/tjugodagar

[socializer-facebooklikeshare]

Artikeln publicerades först på Residence.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 23:28