Annons

[nggallery id=38]

Hon sjöng som en gudinna, festade som Keith Richards och fick presskåren att rodna med sin frispråkighet. Cafés Fredrik Wikingsson möter Viktoria Tolstoy, den svenska jazzdrottningen.

Annons

Viktoria Tolstoy om…

…sitt första förhållande.

– Min första pojkvän träffade jag när jag var 13, och vi hängde ihop i över ett år, vilket är starkt i den åldern. Han var den förste jag hade sex med, det var… jag tror faktiskt att jag minns exakt vilken dag det var… den 26:e i nån vintermånad, typ februari, och jag var 13 år. Det var på en fest. Vi var helt nyktra, gick in i ett rum och hade det supermysigt.

Gilla Cafe.se på Facebook

…förhållandet med Per Holknekt från Big Brother.

– Mina känslor för Per växte fram under programmets gång. Jag kände en attraktion rätt snart men fattade inte vad det var först. Sen åt vi en middag när han hade åkt ut och så växte det fram därifrån. Nu har vi det jättebra tillsammans.

…fascinationen för Carola Häggkvist.

– Jag var bara nio år när hon vann schlager-sm och från den dagen sjöng jag hennes låtar dag och natt. Jag fixade egna Carolashower hemma i vardagsrummet, där jag kunde sjunga hennes låtar i 80, 90 minuter för en stackars prövad skara. Sen, nästa kväll, var det dags för en ny show, med ny låtordning, ny belysning, nya kläder och nya danssteg.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar