Annons

Tom Jones har mer hår på bröstet än vad du har (och antagligen även på ryggen). Men han har en del att säga om hur du åtminstone blir en lite bättre karl.

Kärlek
”Om du som jag har turen att fortfarande vara ihop med din barndomskärlek är du lyckligt lottad. Kärlek är aldrig lika stark och stor som i tonåren. Jag beklagar alla som inte har kvar den.”

Familj
”Det är bra att skaffa barn tidigt.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Själv var jag knappt 17 när min son föddes. Man får lära sig att ta ansvar tidigt och det är bra för din självkänsla. Du tvingas fokusera dig mer när du har barn.”

Karriär
”Jag har alltid haft min röst och vetat om att den skulle ta mig långt här i livet. Men vi går alla igenom bra och dåliga perioder, det är det viktigaste att komma ihåg. En dag kommer det att ljusna. Och låt dig inte fastna och bli trött. Jag lyssnar på mängder av ny musik och det är därför jag samarbetat med Wyclef
på min nya platta.”

Sprit och droger
”Undvik i möjligaste mån droger. Själv har jag då och då druckit för att lugna ner mig och ha trevligt på fester, men jag försöker alltid att hålla kontrollen även över det.”

Slagsmål
”Ibland misslyckas även jag. Jag har inte varit i slagsmål sen på 70-talet då jag var tvungen att ta itu med en stökig gäst på en efterfest i Madison, Wisconsin. Det var det dummaste jag gjort, för pressen skrev massor om det. Undvik slagsmål, men om det inte går – slå först och slå hårt.”

Klas Ericsson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar