Annons

17-årige guldmedaljören som försov sig i härlig Kimmel-intervju

Red Gerard är 17-åringen som charmade en hel idrottsvärld när han tog guld i snowboard slopestyle i OS efter att ha försovit sig och tappat bort sin jacka. I en intervju med Jimmy Kimmel förklarar han att han inte är den enda i familjen som tar livet med en klackspark.

Joel Linde
Foto IBL
17-årige guldmedaljören som försov sig i härlig Kimmel-intervju

Red Gerard har en stor familj – väldigt stor. Totalt var 18 familjemedlemmar med honom i Pyeongchang, där de hejade på men också festade en hel del.

”De älskar att festa! De svepte öl från klockan åtta på morgonen”, säger han.

Annons

Gerard flög tillbaka till USA innan sin andra tävling för bland annat en intervju i Jimmy Kimmel Live, men den festglada familjen är kvar i Sydkorea.

”Jag förväntar mig lite lugn nu efter att jag har tävlat, men varje gång jag öppnar Snapchat så är det något nytt – de sitter på en buss och halsar sake eller nåt… jag förstår inte hur de ens kan fungera längre”, säger han.

Gilla Cafe.se på Facebook

Han och Jimmy Kimmel fastnar i en diskussion om hur man ”shotgunnar” en öl, alltså sveper den i en burk genom att göra ett lufthål i botten. De två är uppenbarligen från olika generationer och har olika metoder för hur det bäst görs, men Kimmel verkar inte känna till Gerards metod.

”Jaha, finns det ett nytt sätt?”, utbrister han.

”Nej det har funnits länge, kom igen”, svarar Gerard självklart.

Red Gerard berättar också om hur han försov sig på morgonen för det som skulle bli hans guldåk, och hur han inte kunde hitta sin jacka.

”Jag ville ha min jacka, det var en S, men så blev jag tvungen att låna hans som är en L. Så den gick ju ner över låren. Det var en hektisk morgon.”

Se hela intervjun här:

Om du har missat Red Gerards hektiska morgon och guldåk finns det här!

Annons

Dela (53)
Tweeta

Annons


Laddar