Annons

Hur ser du ut när du lagar mat? Gör som Niklas Ekstedt och satsa på ett fint förkläde. Klart att du kan komma undan billigare, men här presenterar vi tre varianter för den som jagar avundsjuka blickar. Från svenska varianter i canvas till exklusiva och handsydda Per Morberg-diton i läder.

Annons

Prisbelönad svensk
Väsktillverkaren Sandqvist vann Cafés stora modepris 2011. Deras förkläde Ekstedt är utformat tillsammans med krögaren Niklas Ekstedt och är, precis som många av märkets väskor, gjort i canvas med läderdetaljer. Finns i fyra olika färger och kostar 950 kronor här.

Gilla Cafe.se på Facebook

Dröm i denim
Ytterligare ett samarbete på förklädesfronten – den här gången till denimälskaren. Livsstilssajten Coolhunting och jeansmärket 3×1 denim har slagit sina påsar ihop för det här resultatet. Komplett med selvadgedenim och limegröna innertyg på fickorna. Kostar drygt 800 kronor plus frakt här.

Läcker i läder
Moore & Giles Capps är ett klassiskt förkläde i läder. Blir bara snyggare med åren och kostar cirka 2 500 kronor plus frakt här. Sydd för hand och försedd med praktiska framfickor, tillräckligt stora för att få plats med en kall ale.

Patrik Hedlund

Annons

Dela (1)
Tweeta

Annons


Laddar