Tre löplopp att ladda till

Oavsett om du vill löpa i stan, i skogen eller genom gyttja och elstängsel finns ett lopp för dig i sommar. Urban Running Stockholm, Tough Viking och Salomon Trail Tour  är tre kontrastrika event. Urban Running Stockholm är Sveriges första så kallade urban trail-lopp – ett terränglopp i stadsmiljö – som går av stapeln den […]

Publicerad 2013-04-17 09:43  | Lästid: 1 minut | Patrik Hedlund

Oavsett om du vill löpa i stan, i skogen eller genom gyttja och elstängsel finns ett lopp för dig i sommar. Urban Running Stockholm, Tough Viking och Salomon Trail Tour  är tre kontrastrika event.

Urban Running Stockholm är Sveriges första så kallade urban trail-lopp – ett terränglopp i stadsmiljö – som går av stapeln den 25 april. En mil över bakgator, trappor och gränder löper från Kungsträdgården till Slottet, Riddarholmen, Södermalm och tillbaka genom Gamla Stan. Anmäl dig här.

Tough Viking är landets garanterat tuffaste och mest spektakulära löplopp någonsin. Banan består av 12 kilometrar med 15 brutala hinder. Och med brutala så menar vi taggtrådskrypning, containrar med isbad, lergator, armgång, elhinder, och klätterväggar. Går att ställa upp i både som solo och i ett lag. Anmäl dig här – om du vågar.

Salomon Trail Tour är en serie terränglöpningslopp som vänder sig till både motionärer och elitsatsande löpare. Startar den 11 maj i Höganäs och fortsätter sedan med 14 andra orter fram till slutet av september (nej, du behöver inte vara på plats vid alla orter). Samtliga orter arrangerar lopp på 5 kilometer och 10 kilometer, nio av orterna 21 kilometer samt tre av orterna 40 kilometer. Anmäl dig här.

Dela på Facebook
Tweeta