Tre steg till topptänder

Slipp dålig andedräkt, få vitare tänder och undvik dyra tandläkarräkningar. Vi listar tre enkla steg till ett grymt garnityr – från enkla tandkrämer till högteknologiska borstar. 1. Testa en topptrimmad tandborste Vid det här laget vet de flesta att en eltandborste gör väsentligt mycket renare än en klassisk dito. Philips Diamond Clean är den senaste […]

Publicerad 2013-05-30 13:57  | Lästid: 2 minuter | Patrik Hedlund

Slipp dålig andedräkt, få vitare tänder och undvik dyra tandläkarräkningar. Vi listar tre enkla steg till ett grymt garnityr – från enkla tandkrämer till högteknologiska borstar.

1. Testa en topptrimmad tandborste
Vid det här laget vet de flesta att en eltandborste gör väsentligt mycket renare än en klassisk dito. Philips Diamond Clean är den senaste på marknaden och också den bästa vi provat. Med extrem borstförmåga, hölje i keramik och med ett medföljande glas som även tjänstgör som laddstation. Just nu ger Philips dig 500 kronor tillbaka om du köper den till exempel här för 1 690 kronor.


SB12 tandkräm, 100 ml/89 kronor.

2. Fixa andedräkten
Det bästa sättet att bli av med dålig andedräkt är att regelbundet använda tandtråd. Det är nämligen oftast bakterier mellan tänderna som skapar svavelgaser som luktar illa. Men vill du råda bot på problemet snabbt (om än kortsiktigt) kör du en runda med SB12:s nya special-tandkräm. Som vi gillar extra mycket på grund av dess stilrena förpackning. Finns på de flesta apotek.

Vitgörande tandkräm: Dentway, 100 ml/149 kronor.

3. Välj en vitgörande tandkräm
Du vill få vitare tänder, men tycker att det är lite väl fåfängt att gå till tandläkaren eller fixa det genom att krångla med hemma-blekskenor. Börja med en så kallad whitening-tandkräm! Den här är lite effektivare (och dyrare) än de som finns i dagligvaruhandeln. Köp här.

Patrik Hedlund

Dela på Facebook
Tweeta