Annons

Tv: Reeboks bästa retrofilmer

Nu i november firar Reeboks klassiska sneakermodell Pump 20 år i livet. Vi på Café vill tillsammans med Reebok fira detta här på Cafe.se. Idag (18/11) tar vi resan tillbaka till det fantastiska 1990-talet och bjussar på tre klassiska Reebok Pump-reklamfilmer. Det handlar om Bungee, Dee Browns klassiska dunkrulle och Michael Changs vilda västernlek med typ tusen tennisbollar.

joel

Nu i november firar Reeboks klassiska sneakermodell Pump 20 år i livet. Vi på Café vill tillsammans med Reebok fira detta här på Cafe.se. Idag (18/11) tar vi resan tillbaka till det fantastiska 1990-talet och bjussar på tre klassiska Reebok Pump-reklamfilmer. Det handlar om Bungee, Dee Browns klassiska dunkrulle och Michael Changs vilda västernlek med typ tusen tennisbollar.Nu i november firar Reeboks klassiska sneakermodell Pump 20 år i livet. Vi på Café vill tillsammans med Reebok fira detta här på Cafe.se.

Räkna med ett godisregn innehållandes alltifrån snyggt retromaterial
till nya limiterade modeller här på sajten de kommande dagarna (du har väl exempelvis inte glömt att du kan vinna ett eget par av den klassiska kultmodellen?).

Idag (18/11) tar vi resan tillbaka till det fantastiska 1990-talet och bjussar på tre klassiska Reebok Pump-reklamfilmer. Det handlar om Bungee, Dee Browns klassiska dunkrulle och Michael Changs vilda västernlek med typ tusen tennisbollar.

Enjoy!

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook


Bungee
, The Pump, 1990.


Dee Brown
, Slam Dunk Omni Zone II, 1991.


Michael Chang
, Battlefield Court Victory, 1990.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar