Annons

Två banbrytande dunjackor

Kalla januaridagar är dunjackan överlägsen som ytterplagg. Varm och mysig – men tyvärr ofta alldeles för stor och otymplig. I vinter lanserar dock bland andra Canada Goose och Peak Performance tekniskt avancerade dunjackor som är mindre, smidigare och lättare. Här är allt du behöver veta.

joel

Kalla januaridagar är dunjackan överlägsen som ytterplagg. Varm och mysig – men tyvärr ofta alldeles för stor och otymplig. I vinter lanserar dock bland andra Canada Goose och Peak Performance tekniskt avancerade dunjackor som är mindre, smidigare och lättare. Här är allt du behöver veta.Kalla januaridagar är dunjackan överlägsen som ytterplagg. Varm och mysig – men tyvärr ofta alldeles för stor och otymplig.

I vinter lanserar flera varumärken mer tekniskt avancerade dunjackor som är mindre,
smidigare och lättare. Här är två:

canada_goose_voyageur_coat

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

1. Canada Goose Voyageur Coat är en extremt platt jacka fylld med gåsdun under ett vind- och vattenavstötande membran och huva och fickor fodrade med fleece.

Pris: 4 495 kronor.

peak_performance_milan_parka

2. Peak Performance Milan Parka är fylld med gåsdun, har yttertyg i GoreTex och tejpade sömmar. Knappslån fram och ficklocken har magnetstängning istället för knappar. Huvan har mjukt pälsfoder.

Pris: 7 500 kronor.

Daniel Lindström

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar