Annons

Underklädeshäxor och en oskuld i nöd

Mystiska kvinnor, blödande grönsaker och en halvnaken albino. Agent Provocateurs nya onlinekampanj Follow the virgin är bland det bästa som gjorts. Se den här.

joel

Mystiska kvinnor, blödande grönsaker och en halvnaken albino. Agent Provocateurs nya onlinekampanj Follow the virgin är bland det bästa som gjorts. Se den här.Agent Provocateur har länge, för att använda ett stilistiskt älskvärt uttryck, ”pushed the envelope” vad gäller interaktiv marknadsföring (med varierande slutresultat, kan dock sägas) och nya kampanjen Follow the virgin är inget undantag.

Den är en fantastisk skapelse.

Via en ”välj ditt eget äventyr-video” (som rent tekniskt fungerar som en dröm) guidas du genom en dekadent herrgård befolkad av mystiska underklädeshäxor, blödande grönsaker, en oskuld i själanöd och en halvnaken albino.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Målet är att rädda oskulden utan att tillfångatas av lockelsen och försättas i sexuellt slaveri (ja, precis – ignorera oskulden – det sanna målet är att njuta av scenerna, miljöerna och det stämningsfullt korniga och perfekt producerade filmmaterialet).

Agent Provocateurs Follow the virgin hittar du här.

Daniel Kjellsson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar