Annons
Annons

Unika t-shirts till lågt pris

Nyligen öppnade det svenska konceptet Tshirt Store sin butik på Götgatan i Stockholm. Konceptet baseras på att sälja egendesignade t-shirts, som utmärker sig genom limited edition-prints. Vi bad grundaren Eric Hammel dra sin story.

joel


Nyligen öppnade det svenska konceptet Tshirt Store sin tredje butik på Götgatan i Stockholm (tidigare finns en i Malmö och en i Skrapan på Södermalm).

Konceptet baseras på att endast sälja egendesignade t-shirts, som utmärker sig genom limited edition-prints framtagna inhouse eller i samarbete med internationella kreatörer.

Annons

– Modet på 2000-talet är i allra högsta grad individuellt och det finns inget plagg som kan ge starkare intryck än en t-shirt, säger grundaren Eric Hammel.

Och fortsätter:
– Jag var oerhört frustrerad över det klena utbudet av t-shirts och beslöt mig därför att skapa ett varumärke i klassisk modetradition med modern enkelhet, unika detaljer och enastående tryck.

Varje vecka fylls butikerna på med 5–8 nya tryck och det totala utbudet ligger på cirka 170 olika t-shirts. Alla T-shirts är unisex, säljs i storlek XS–XL och kostar 279 kronor.

Daniel Lindström

Annons

Dela (0)
TweetaLaddar