Hoppa till innehåll

Duon fortsätter att håna United Airlines i ny reklamfilm – se den här

Joel Linde

Jimmy Kimmel lyckas krama ur ännu mer humor ur Uniteds haveri genom att ta hjälp av sin gamle nemesis, Matt Damon.

Förra veckans stora internetsnackis handlade om en man som släpades av ett United Airlines-plan, så våldsamt att han blev helt blodig i ansiktet. Händelsen omskrevs i medier över hela världen och företagets vd gick efter mycket förnekelse ut och bad om ursäkt. Men mannen tänker ändå stämma och kan förmodligen förvänta sig ett enormt skadestånd.

Även talkshow-värden Jimmy Kimmel gav sig in i bråket med en rolig reklamfilm, som han tyckte bättre speglade företagets värderingar. Och nu följer han upp hånet, genom att bjuda in sin långtgående nemesis, Matt Damon.

För er som inte känner till det har Matt Damon och Jimmy Kimmel ”skojbråkat” i flera års tid och de har byggt många roliga sketcher på temat. Bland annat försöker Ben Affleck smuggla in Matt Damon i studion

…och en annan gång går de i parterapi, för att nämna några. Nu använder de sin ”fejd” till att ytterligare håna det unisont hånade flygbolaget, United Airlines.

https://www.youtube.com/watch?v=5dXRXKreMvI

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.