Annons

[nggallery id=465]

Serien där vi låter nätets favorittjejer ge sina bästa stiltips för män går vidare. Den här gången bjöd vi ut Bubbleroom-redaktören och blivande tv-stjärnan Petra Tungården på dejt – vi ställde frågorna, hon gav svaren.

* * * * *

Det ska bli kul att ses! Beskriv den outfit som mest maxar mina chanser.
– Av någon konstig anledning dras jag till fashionabla män som nästan är besatta av mode.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Men egentligen så letar jag efter en man, så helst skulle jag se dig ute på landet iförd ett par slitna gummistövlar och din morfars gamla skjorta som luktar havsbris, whisky och långa arbetsdagar.

Självklart har jag duschat ordentligt. Men vad bör jag lukta mer än tvål?
– Så fort en man går förbi med Comme des Garcons parfym, blir jag helt knäsvag. Hjärtat slår snabbare och andetagen tyngre. Antagligen har Comme des Garcons samarbetat med en sexolog när dom tog fram doften som får kvinnor att skälva. Ibland har jag kommit på mig själv hoppa närmare karlar på bussen… det är nästan så att jag gjort närmanden.

Jag har fått lära mig att skorna är det viktigaste i mannens klädsel. Stämmer det?
Helheten är A och O. Men kommer du i ett par vita glansiga skor, vet jag inte ens om humor kan rädda dig. Det har hänt mig en gång. Jag kunde lika gärna dykt upp i mina fyra år gamla H&M-trosor, ”Jag älskar mamma”-t-shirten och ett positivt graviditetstest dinglandes runt halsen.

Låt säga att dejten går väldigt bra – vad ska jag ha för underkläder?
Tight! Några som sitter som en smäck. Det finns inget värre än pösiga kalsonger som ser ut som att du trätt på ett gammalt örngott. Show mama what you got…

Låt oss tala lite om hår. Vad ska jag ha för frisyr?
– Det finns inget vackrare än morgonruffs. Då är du som vackrast.

Jag behöver veta din inställning till skägg. Själv är jag lite tveksam.
– Jag älskar skägg. Ge mig en man med skägg nu!

Det här med att vaxa bröstet. Är det verkligen en bra idé?
– Jag gillar hår. Jag gillar riktiga män, Men det finns en gräns. På stranden i Turiket såg jag hur en liten flicka flätade sin pappas hår på ryggen…

Jag funderar på att piffa upp mig med lite smink innan. Kommer jag undan med det?
Nej, jag vill ha en man.

Vilken känd man borde jag kolla in och ta inspiration av?
Johnny Depp får mig att gå i taket. Men sexigast är när du känner dig snygg och bekväm i dina favoritjeans…

Bara för säkerhets skull: Vilken är den värsta stilmiss jag kan göra?
– Herregud, kommer du i en matchande outfit i någon stark neonfärg är det slut.

* * * * *

Petra Tungården, 22, är redaktör för Bubbleroom Magazine och driver bloggen Shecity under samma tak. Hon är inom mycket kort aktuell i TV3-produktionen Glamourama, där hon är huvudperson tillsammans med vännerna Michaela Forni och Anna Hibbs.

* * * * *

Tidigare i serien:
Café dejtar Signe Siemsen
Café dejtar Hannah Arnhög
Café dejtar Rebecca Simonsson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar